Horgász szett

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Dobó súly
-
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tagok száma
-
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Összesen 1 találat

Horgász szett

A horgász szett egy összeállított csomag, amely tartalmazza a szükséges felszereléseket és eszközöket a horgászathoz. Ez ideális megoldás lehet a kezdő horgászok számára, akik még nem rendelkeznek saját felszereléssel, valamint azoknak, akik egyszerűen szeretnének praktikus és komplett megoldást választani.

A horgász szettek általában tartalmazzák a horgászbotot és az orsót, amelyek a horgászat alapvető elemei. A bot és az orsó általában méretben és típusban illeszkedik egymáshoz, hogy kényelmes és hatékony horgászatot biztosítson. Emellett a horgász szettekben gyakran megtalálhatók az alábbi kiegészítők:

 1. Horgászzsinór: A szett tartalmazza a megfelelő vastagságú és anyagú horgászzsinórt, amely biztosítja a megfelelő dobótávolságot és teherbírást.
 2. Horgászhorog: A szettben általában találhatók különböző méretű és típusú horgok, hogy különböző halakat tudjunk fogni.
 3. Ólom és nehezékek: A szettben lehetnek különböző méretű és súlyú ólomdarabok vagy nehezékek, amelyek segítenek a csalik mélységbe juttatásában és stabil tartásukban.
 4. Úszók: A szett tartalmazhat különböző típusú úszókat, amelyek segítenek a kapások észlelésében és a csalik helyzetben tartásában.
 5. Csalik: A szett lehetővé teszi különböző típusú műcsalikat, etetőanyagokat vagy csalikat tartalmazó kiegészítők használatát a horgászathoz.

A horgász szettek többféle méretben, típusban és árkategóriában elérhetők a horgászwebshopokban. Fontos, hogy válassz olyan szettet, amely megfelel az igényeidnek és a tervezett horgászhelyeknek. A horgász szett praktikus és költséghatékony megoldást jelent a felszerelések beszerzésére, és segít a kezdő horgászoknak azonnal elkezdeni a horgászatot.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!