Horgászbot alkatrész

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csatlakozási átmérő (mm)
-
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Mind a(z) 20 találat megjelenítve

Horgászbot alkatrész

A horgászbot alkatrészek olyan elemek, amelyek lehetővé teszik a horgászbot módosítását, javítását vagy testreszabását a horgász igényei szerint. Ezek az alkatrészek elengedhetetlenek a horgászbot optimális működéséhez és a kényelmes használathoz. Néhány gyakori horgászbot alkatrész a következők lehetnek:

 1. Botgyűrűk: A botgyűrűk a bot felső részén találhatók, és a horgászzsinór vezetésére szolgálnak. Különböző méretű és típusú botgyűrűk elérhetők a zsinór sima átvezetéséhez és a horgászbot optimális dobóteljesítményéhez.
 2. Fogantyú: A horgászbot fogantyúje lehet különböző anyagból (például nejlon, EVA vagy parafa) készült. A fogantyú kényelmes tapintást és biztos fogást biztosít a horgász számára.
 3. Horgászbot orsótartó: Az orsótartó a bot alsó részén található, és a horgászorsó helyes rögzítését és stabil tartását szolgálja. Különböző típusú orsótartók elérhetők, amelyek a horgászorsók különböző méreteihez és típusaihoz illeszkednek.
 4. Botvégdugó: A botvégdugó a bot alsó végére illeszkedik, és védi a botot a sérülésektől, valamint megakadályozza a piszok és por bejutását a bot belsejébe. Különböző méretű és anyagú botvégdugók állnak rendelkezésre.
 5. Botrögzítő pántok: Ezek a pántok segítenek a horgászbot szállításában és tárolásában, amikor nem használjuk. A botrögzítő pántok biztonságosan rögzítik a botot, hogy elkerüljék a sérüléseket és az esetleges meglazulást.

Ezek csak néhány példa a sok horgászbot alkatrész közül, amelyeket a horgászwebshopokban megtalálhatsz. Fontos, hogy a horgászbot alkatrészeket megfelelően válaszd ki, hogy kompatibilisek legyenek a meglévő botoddal vagy a tervezett testreszabással. A minőségi alkatrészek biztosítják a horgászbot hosszú élettartamát és hatékony használatát.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!