Botspicc csatlakozó

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Mind a(z) 18 találat megjelenítve

Botspicc csatlakozó

A botspicc csatlakozó egy olyan alkatrész, amely lehetővé teszi a botspicc vagy a horgászbot különböző elemeinek könnyű cseréjét és rögzítését. Ez a csatlakozó fontos szerepet játszik a botspicc megbízható rögzítésében és stabil tartásában.

Lehet különböző típusú és kialakítású, hogy megfeleljen a különböző botspicc és horgászbot modelleknek. Például néhány csatlakozó típus közé tartozhatnak a csavaros vagy menetes csatlakozók, amelyek könnyen rögzíthetők és megbízhatóan tartják a botspiccet.

Az ilyen csatlakozók használatával könnyedén cserélheted a botspicceket, így alkalmazkodhatsz a különböző horgászmódszerekhez vagy körülményekhez. Például lehetőséged van váltani a különböző méretű vagy anyagú botspiccek között, amelyek jobban illeszkednek a célzott halakra vagy a horgászmódszeredhez.

A minőségi botspicc csatlakozók biztosítják a stabil és biztonságos rögzítést, így megakadályozzák a botspicc esetleges meglazulását vagy elvesztését a horgászat során.

A horgászwebshopokban széles választékban megtalálhatók a különböző típusú és minőségű botspicc csatlakozók, amelyek segítenek testre szabni a horgászbotodat és optimalizálni a horgászati élményt. A megfelelő botspicc csatlakozó kiválasztása fontos ahhoz, hogy megbízhatóan és hatékonyan használhasd a horgászbotodat.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!