Kiegészítők

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tagok száma
-
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Kiegészítők

A horgászbot kiegészítők olyan elemek és tartozékok, amelyek segítségével optimalizálhatod a horgászbotod teljesítményét, kényelmét és funkcionalitását. Ezek a kiegészítők lehetnek speciálisan tervezett eszközök, amelyek kiegészítik vagy javítják a horgászbotot, valamint kiegészítő tartozékok, amelyek a horgászat során hasznosak lehetnek. Néhány példa horgászbot kiegészítőkre:

 1. Botzsákok és bot tokok: Ezek a tárolóeszközök segítenek megvédeni a horgászbotot a sérülésektől és a piszoktól szállítás vagy tárolás közben. A botzsákok és tokok párnázott védelemmel rendelkeznek, hogy biztonságban tartsák a botot, és kényelmes hordozást biztosítsanak.
 2. Botpárnák: A botpárnák kényelmes támaszt nyújtanak a horgászbotnak a horgászat közben. Ez különösen fontos, ha hosszabb ideig tartó horgászat vagy nehéz horgászbotok használata során szeretnéd megkönnyíteni a horgászatot.
 3. Botfogók: A botfogók segítségével könnyedén és biztonságosan foghatod meg a horgászbotot, például az átvezetőgyűrűk cseréje vagy a bot karbantartása során. A botfogók biztosítják a szilárd fogást és segítenek elkerülni a sérüléseket a botkezelés közben.
 4. Botrögzítők: Ezek a tartozékok lehetővé teszik a horgászbot rögzítését, amikor nem használod. A botrögzítők biztosítják a bot stabil és biztonságos tárolását, valamint megakadályozzák a bot mozgását vagy esetleges sérülését.
 5. Botdobozok és tartók: Ezek a kiegészítők segítenek rendezetten tárolni és szállítani a botra szerelt különböző kiegészítőket, mint például az előkéket, csalikat, horogkészleteket stb. A botdobozok és tartók könnyű hozzáférést és rendszerezést biztosítanak a horgászfelszerelések számára.

Ezek csak néhány példa a horgászbot kiegészítőkre, amelyek segíthetik a horgászatodat és kényelmesebbé tehetik a bot használatát. A horgászwebshopokban széles választékban megtalálhatod ezeket a kiegészítőket, hogy testre szabhasd a horgászbotodat és még hatékonyabbá tehetsd a horgászati élményedet.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!