Legyező horgászbot

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Bot átméreő (mm)
-
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tagok száma
-
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Legyező horgászbot

A legyező horgászbot egy speciális típusú horgászbot, amelyet főként pontyozáshoz használnak. Ez a bot hosszú és vékony nyéllel rendelkezik, amely lehetővé teszi a horgász számára, hogy távolabbra dobja a csalit és a szereléket. A legyező horgászbot rendelkezik egy speciális, hosszú dobókarral, amely lehetővé teszi a nagyobb dobástávolság elérését.

Ezek a botok általában könnyű anyagból készülnek, például grafitból vagy karbonból. Ami segít csökkenteni a bot súlyát és javítja a dobás teljesítményét. A legyező horgászbotok különleges dobógyűrűkkel rendelkeznek, amelyek sima. Könnyű átvezetést biztosítanak a zsinórnak a dobás során, minimalizálva a súrlódást és növelve a dobási pontosságot.

Ezek a botok általában 3-4 méter hosszúak, hogy elérjék a nagyobb dobástávolságot, ami különösen fontos lehet, ha távolabbra kell eljuttatni a csalit a pontyokhoz. A legyező horgászbotok kiváló választásnak bizonyulnak olyan helyeken ahol távoli pontyokra horgászunk. Szélesebb távolságot kell áthidalnunk a fogáshoz.

A legyező horgászbotok a horgászwebshopokban elérhetők, és számos márkában, méretben és kialakításban kaphatók. A választék lehetővé teszi, hogy megtaláld az igényeidnek és preferenciáidnak legjobban megfelelő legyező horgászbotot, hogy sikeresen horgássz és élvezd a pontyozás élményét.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!