Match bot

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Bot átméreő (mm)
-
Csónak padlója
Csónak színe
Dobó súly
-
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk száma
-
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tagok száma
-
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

1–28 termék, összesen 56 db

Match bot

A match bot egy speciális típusú horgászbot, amelyet főként versenyző horgászok és match horgászok használnak. Ez a bot tervezése és tulajdonságai kifejezetten a match horgászat során nyújtanak kiváló teljesítményt.

A match botok általában hosszúak, 3-4,5 méteres hosszmérettel rendelkeznek. Ez azért fontos, mert a match horgászat során a cél általában az, hogy a lehető legtávolabbra dobjanak és pontosan célozzák meg a csalit. A hosszabb bot lehetővé teszi a nagyobb dobástávolság elérését és a horgász számára könnyebbé teszi a precíziós dobást.

Ezek a botok általában vékony és könnyű anyagból készülnek, például karbon vagy grafit, hogy minimalizálják a súlyukat és növeljék a dobási pontosságot. A match botok rendelkezhetnek parabolikus vagy semi-parabolikus akcióval. Ami azt jelenti, hogy rugalmasan hajlanak és kiváló érzékenységet biztosítanak a kapások észleléséhez és a halak megbízható megragadásához.

A match botok gyakran rendelkeznek finomabb dobógyűrűkkel, amelyek sima és könnyű átvezetést biztosítanak a zsinórnak, minimalizálva a súrlódást és növelve a dobás pontosságát. Néhány match bothoz tartozhatnak cserélhető toppok is, amelyek lehetővé teszik a különböző vastagságú és érzékenységű toppok használatát különböző körülmények között.

A match botokat általában vízre szabott, könnyű dobó orsóval kombinálják, hogy kiegyensúlyozott és hatékony horgászfelszerelést biztosítsanak. A match botok kiválóan alkalmasak tavakon, folyókon és csatornákon való horgászatra. Ahol pontos dobásokra és finom vezetésre van szükség a sikeres fogáshoz.

A horgászwebshopokban széles választékban találhatók match botok, különböző méretekben, márkákban és árkategóriákban. Keresd meg a neked legmegfelelőbb match botot, hogy kiváló minőségű horgászfelszerelést szerezz be, amellyel élvezheted a match horgászat nyújtotta kihívásokat és sikereket.