Match - teleszkópos

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Dobó súly
-
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tagok száma
-
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Mind a(z) 15 találat megjelenítve

Match - teleszkópos

Egy speciális típusú horgászbot, amely kombinálja a match bot és a teleszkópos bot tulajdonságait. Ez a bot ideális választás lehet azoknak a horgászoknak, akik a match horgászat előnyeit szeretnék élvezni, ugyanakkor a könnyű szállítás és tárolás érdekében a teleszkópos bot kényelmét is keresik.

Rendelkeznek a match botokra jellemző hosszabb hosszmérettel, amely lehetővé teszi a nagyobb dobástávolság elérését. Emellett a teleszkópos kialakításuk lehetővé teszi, hogy könnyedén összecsukhatóak és kisebb helyen tárolhatóak.

Ezek a botok általában könnyű anyagokból készülnek, például karbon vagy grafit, hogy minimalizálják a súlyukat és növeljék a dobási pontosságot. Rugalmas és érzékeny akcióval rendelkeznek, ami lehetővé teszi a kapások észlelését és a halak megbízható megragadását.

Dobógyűrűi és fogantyúi általában megegyeznek a hagyományos match botokkal, így a kényelmes és hatékony horgászat élményét nyújtják. A teleszkópos kialakítás lehetővé teszi a bot könnyű összecsukását és szállítását, ami különösen előnyös lehet, ha több helyszínre vagy utazás közben horgászol.

A horgászwebshopunkban széles választékban találhatók match-teleszkópos botok, különböző méretekben és márkákban. Fontos megfelelően megválasztani a bot hosszát és tulajdonságait a tervezett horgászmódszer és halak típusa alapján. Keresd meg a neked legmegfelelőbb match-teleszkópos botot, hogy könnyen szállítható, mégis hatékony horgászfelszerelést szerezz be a sikeres és élvezetes horgászat érdekében.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!