Pergető bot

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Bot átméreő (mm)
-
Csónak padlója
Csónak színe
Dobó súly
-
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk száma
-
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tagok száma
-
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

1–28 termék, összesen 341 db

Pergető bot

A pergető bot egy speciális típusú horgászbot, amelyet a pergető horgászmódszerhez terveztek. A pergetés során a horgász mesterséges csalikkal, például wobblerekkel, csalikövekkel vagy gumihalakkal dolgozik, és aktívan mozgatja a csalit a vízben annak érdekében, hogy a ragadozó halak figyelmét felkeltsék és megszerezzék a kapásukat.

A pergető botok általában rövidebb hosszmérettel rendelkeznek, ami könnyebb kezelhetőséget és nagyobb manőverezhetőséget biztosít a precíziós dobásokhoz és a csalik mozgatásához. Ezek a botok általában könnyű anyagokból, például karbon vagy grafit, készülnek, hogy minimalizálják a súlyukat és növeljék a dobási pontosságot. Emellett rendelkeznek kellő szilárdsággal és rugalmassággal ahhoz, hogy megbirkózzanak a ragadozó halakkal való küzdelemmel.

A pergető botoknak általában speciális dobógyűrűkkel és fogantyúkkal vannak ellátva, hogy megkönnyítsék a dobásokat és a horgászműveleteket. A bot akciója általában közepes vagy gyors, hogy lehetővé tegye a dinamikus csalik mozgatását és a kapások érzékelését. A pergető botok hossza és akciója a célzott halak méretétől, a vízi körülményektől és a preferált pergető technikától függ.

A horgászwebshopokban széles választékban találhatók pergető botok, különböző márkákban és méretekben. Fontos figyelembe venni a személyes preferenciákat, a horgászmódszert és a célzott halakat a megfelelő pergető bot kiválasztásakor. Keresd meg a neked legmegfelelőbb pergető botot, hogy könnyedén és hatékonyan pergelhess, és élvezd a ragadozó halak izgalmas fogásait.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!