Casting

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Dobó súly
-
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tagok száma
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Casting

A casting botok népszerű eszközök a horgászok körében, különösen azoknak, akik szeretnek távdobással horgászni vagy a precíz dobásokra helyezik a hangsúlyt. Ezek a botok kifejezetten a dobás technikájára és a nagyobb dobótávolság elérésére lettek tervezve.

A casting botokat általában könnyű, de tartós anyagokból készítik, például karbon vagy kompozit anyagokból. Ez biztosítja a botok optimális súlyát és erősségét, hogy a dobások precízek és hatékonyak legyenek. A casting botok hossza és akciója változó lehet, hogy különböző horgászmódszerekhez és halakhoz illeszkedjenek.

Különlegessége a horgászbotok között az, hogy rendelkeznek a horgászorsóra helyezett orsótartóval. Amely lehetővé teszi a bot feje feletti elhelyezést és a dobás során szükséges erőátvitelt. Ez a kialakítás nagyobb pontosságot és távolságot biztosít a dobások során, valamint kényelmes fogást nyújt a horgász számára.

Általában a dobás technikájának megfelelően különböző súlyú csalikhoz vagy ólomhoz alkalmazzák. A botoknak különböző akcióik lehetnek, ami befolyásolja a bot hajlását és a dobások jellegét. A könnyebb akciójú botok ideálisak lehetnek finomabb szerelékekhez és kisebb halakhoz, míg a nehezebb akciójú botok erősebb szerelékekhez és nagyobb ragadozókhoz ajánlottak.

A horgászwebshopokban széles választékban találhatók casting botok, különböző márkáktól és típusoktól. Választhatsz a hosszúság, akció és anyag alapján, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb casting botot. A minőségi casting botok biztosítják a precíz dobásokat, a kényelmes kezelést és a megbízható teljesítményt, így növelve a horgászati élményedet és sikeredet a vízen.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!