Spicc bot

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tagok száma
-
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Mind a(z) 24 találat megjelenítve

Spicc bot

A spicc bot egy speciális típusú horgászbot, amelyet főként az állóvízi horgászmódszerekhez, például spicc horgászathoz vagy botos úszós horgászathoz használnak. Rendkívül érzékenyek és hosszúak, hogy lehetővé tegyék a finom és precíz dobásokat, valamint az érzékeny kapások észlelését.

A spicc botok általában karbon vagy grafit anyagból készülnek, ami könnyűségüket és érzékenységüket biztosítja. A botok általában teleszkóposak vagy kétrészesek, hogy könnyen szállíthatók legyenek és könnyen összeszerelhetők legyenek a horgászat előtt. A hosszuk általában 4-8 méter között változik, attól függően, hogy milyen távolságra szeretnénk dobni, és milyen típusú halakra horgászunk.

A spicc botok rendelkezhetnek különböző akcióval, ami az első rész merevségét jelenti. Általában lassú vagy közepes akcióval rendelkeznek, hogy finoman mozgathassuk a csalit és érzékelhessük a halak kapásait. Az érzékeny spicc lehetővé teszi a finom és precíz dobásokat, valamint a hatékony kapások észlelését, ami nagy jelentőséggel bír az állóvízi horgászat során.

A spicc botok fogantyúja általában kényelmes és tapadásmentes anyagból készül, hogy kényelmesen és stabilan tarthassuk a botot a horgászat során. A bot végén található dobószerkezet lehetővé teszi a zsinór sima áthaladását és a precíz dobást.

A horgászwebshopokban számos márkájú és típusú spicc bot található. Fontos figyelembe venni a célzott halak méretét, az állóvízi körülményeket és a saját horgászpreferenciákat a megfelelő spicc bot kiválasztásakor. Keresd meg a neked legmegfelelőbb spicc botot a horgászwebshophoz, hogy kihasználd az állóvízi horgászat előnyeit és sikeresen fogj halakat a precíziós technikával.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!