Sneciző bot

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tagok száma
-
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Sneciző bot

A sneciző bot egy speciális típusú horgászbot, amelyet általában a süllőhorgászat során használnak. A snecizés egy technika, amely során egy speciális csalit, ún. snecit, használunk a süllők megragadására. A sneciző botok hosszúak és erősek, hogy a távoli dobásokat és a nagyobb halak horgászatát megkönnyítsék.

A sneciző botok általában karbon vagy grafit anyagból készülnek, ami rendkívül könnyűséget és erősséget biztosít. A bot hossza általában 2,4-3,6 méter között változik, hogy lehetővé tegye a távoli dobásokat és a pontos csalizást. Az akciójuk általában közepes vagy gyors, hogy könnyen vezethessük a snecit és hatékonyan reagálhassunk a kapásokra.

A sneciző botok fogantyúja általában kényelmes és tapadásmentes anyagból készül, hogy biztosítja a kényelmes és stabil fogást. A bot végén található dobószerkezet lehetővé teszi a zsinór sima áthaladását és a precíz dobást.

A sneciző botokhoz különböző típusú orsók és zsinórok használhatók, amelyeket a horgászwebshopokban megtalálhatsz. Fontos figyelembe venni a bot hosszát, akcióját és a saját horgászpreferenciákat a megfelelő sneciző bot kiválasztásakor. Keresd meg a neked legmegfelelőbb sneciző botot a horgászwebshophoz, hogy hatékonyan és sikeresen horgássz a süllőkkel.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!