Tengeri bot

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Dobó súly
-
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tagok száma
-
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Mind a(z) 12 találat megjelenítve

Tengeri bot

A tengeri bot olyan speciális horgászbot, amelyeket a tengeri horgászathoz terveztek. Ezek a botok általában nagyobb méretű és erősebbek, hogy képesek legyenek megbirkózni a tengeri körülményekkel és a nagyobb méretű halakkal.

A tengeri botok anyaga általában üvegszálas vagy karbon, ami erős és tartós konstrukciót biztosít. Ezek a botok nagyobb terhelésre tervezettek, hogy képesek legyenek elbírni a tengeri horgászathoz szükséges erős dobásokat és a nagyobb halakkal való küzdelmet.

A tengeri botok lehetnek egyszáras vagy kétszáras kialakításúak, attól függően, hogy milyen típusú tengeri horgászmódszert alkalmazunk. Az egyszáras botok általában alkalmasak partközelben történő horgászatra, míg a kétszáras botok hosszabb dobásokat tesznek lehetővé és megfelelőek a távoli tengeri horgászathoz.

A tengeri botok akciója lehet közepes vagy nehéz, hogy megfelelően kezeljék a nagyobb halakat és a tengeri áramlásokat. A fogantyúja általában nagyobb méretű és kényelmes, hogy biztosítja a megfelelő fogást és az erőteljes horgászmozgásokat.

A tengeri botokhoz megfelelő tengeri orsókat és zsinórokat kell választani, amelyeket a horgászwebshopokban megtalálhatsz. Fontos figyelembe venni a tengeri horgászmódszerekhez és a célszerű halakhoz igazodó bot hosszát, akcióját és az állóképességét.

Keress a horgászwebshophoz a neked legmegfelelőbb tengeri botot, hogy kiválóan horgássz a tengeri vizeken és élvezd a kihívásokat, amelyeket a tengeri horgászat nyújt!

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!