Horgászbútor

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Terhelhetőség (kg)
-
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

1–28 termék, összesen 54 db

Horgászbútor

A horgászbútor elengedhetetlenek a kényelmes és praktikus horgászélményhez, és a horgászwebshopokban megtalálhatod a legmegfelelőbb választékot. Ezek a speciális bútorok lehetővé teszik, hogy kényelmesen ülj, tárold a felszereléseidet és élvezd a hosszabb horgászatokat.

A horgászbútorok között szerepelnek az összecsukható székek és széktámlák, amelyek könnyen szállíthatók és könnyen felállíthatók. Ezek a bútorok kényelmes ülőhellyel rendelkeznek, néha párnázattal és kartámasszal is, hogy kényelmesebbé tegyék a horgászatot. Ezenkívül tároló rekeszeket és zsebeket is tartalmaznak, amelyekben tárolhatod a horgászfelszerelésedet és egyéb szükséges dolgokat.

Továbbá vannak horgász asztalok és tárolók, amelyek lehetővé teszik az eszközök rendezett elhelyezését és tárolását. Ezek az asztalok könnyen összecsukhatók és szállíthatók, és különböző méretekben és kialakításokban érhetők el. Néhány asztal akár beépített tartókkal is rendelkezhet a csaliknak, etetőanyagnak vagy italoknak.

A horgászbútorok szerepe nemcsak a kényelem, hanem a tárolás és a rendszerezés is. Megfelelően elrendezett horgászbútorokkal könnyen hozzáférhetővé válik a felszerelésed, így hatékonyabbá teheted a horgászatot.

A horgászwebshopokban széles választék található a különböző típusú és méretű horgászbútorokból. A minőségi anyagokból készült és strapabíró bútorok biztosítják a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt. Válaszd a neked legmegfelelőbb horgászbútort a horgászfelszerelésed kiegészítéseként, és élvezd a kényelmes és jól szervezett horgászatot.