Horgász szék, fotel

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Mind a(z) 15 találat megjelenítve

Horgász szék, fotel

A horgász szék vagy fotel egy olyan kényelmes ülőalkalmatosság, amelyet a horgászat során használnak. Ezek a székek kialakítása és funkciói a hosszabb időtartamú horgászat kényelmét és kényelmes tartózkodási helyet biztosítják. A horgász székek számos előnnyel rendelkeznek:

 1. Kényelmes ülés: A horgász székek kényelmes ülőfelületet biztosítanak, amely fontos a hosszú órákig tartó horgászati tevékenységek során. Párnázott ülések, karfa és háttámla lehetőséget nyújtanak a kényelmes pihenésre és kikapcsolódásra a horgászat közben.
 2. Állítható magasság és pozíció: Sok horgász szék vagy fotel állítható magassággal és háttámla dőlésszögével rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy a horgász testhelyzetét és kényelmét a saját igényeihez és kényelméhez igazítsa.
 3. Beépített tárolási lehetőségek: Néhány horgász szék tartalmaz beépített tároló rekeszeket vagy zsebeket, ahol tárolhatod a horgászfelszereléseket, csalikat, ételt vagy italt. Ez megkönnyíti a fontos dolgok elérhetőségét anélkül, hogy folyamatosan fel kellene állnod és keresned.
 4. Könnyű összecsukható kialakítás: A legtöbb horgász szék könnyen összecsukható és szállítható. Kompakt mérete és hordtáska lehetővé teszi a könnyű szállítást és tárolást, így ideális választás a hordozható horgászati felszerelésekhez.
 5. Tartósság: A jó minőségű horgász székek tartós anyagból készülnek, amelyek ellenállnak a nedvességnek, kopásnak és egyéb külső hatásoknak. Ez biztosítja, hogy hosszú élettartamúak legyenek és sok-sok horgászásra alkalmasak legyenek.

A horgász székek számos méretben, stílusban és kialakításban elérhetők a horgászwebshopokban. Fontos a megfelelő méret és kényelmi funkciók kiválasztása a saját igényeid és a horgászati körülmények alapján. Legyen szó egyszerű összecsukható székről vagy magasabb háttámlával és karfával rendelkező fotelről, a megfelelő horgász szék segít abban, hogy a horgászatod kellemes és kényelmes legyen.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!