Napernyő, félsátor

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Mind a(z) 13 találat megjelenítve

Napernyő, félsátor

A napernyő és a félsátor két olyan horgászkellék, amelyek segítenek védelmet nyújtani a nap, az eső vagy az egyéb időjárási elemek ellen a horgászat során.

A napernyő egy könnyű és hordozható ernyő, amely árnyékot biztosít a horgász számára a napsütés ellen. A napernyők általában UV-védelemmel rendelkeznek, amely segít megvédeni a bőrt a napégéstől. A napernyők különböző méretekben elérhetők, és állítható magassággal rendelkezhetnek, hogy a horgász személyre szabja a felhasználást. Ezeket könnyű szerkezetük és összecsukható kialakításuk miatt könnyen hordozhatóak és tárolhatóak.

A félsátor vagy parányi sátor olyan kisebb méretű sátor, amely részleges védelmet nyújt a horgásznak a csapadék vagy a szél ellen. Ezek általában könnyű szerkezetűek és gyorsan felállíthatók. A félsátorok több oldalukon nyitottak lehetnek, így lehetőséget adnak a friss levegő áramlására és a kilátásra, miközben védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságai ellen. A félsátorok ideálisak hosszabb horgászatokhoz, amikor fontos a kényelem és a védelem a szabadban.

A napernyő és félsátor a horgászwebshopunkban széles választékban megtalálhatod, különböző méretekben, kialakításokban és anyagokból. Fontos szempont a minőség, a tartósság és a funkcionalitás, valamint a könnyű hordozhatóság és felállíthatóság a kiválasztáskor. Így biztosíthatod a kényelmes és védett környezetet a horgászatod során.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!