Horgászorsó

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Behúzás (cm)
-
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csapágyak
-
Csónak padlója
Csónak színe
Dobó súly
-
Feeder spiccek
Fék erő (kg)
-
Fékrendszer
Fogaskerék Áttétel
-
Gyűrűk száma
-
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tagok száma
-
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
Zsinór kapacitás monofil
-
Zsinór kapacitás fonot
-
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

1–28 termék, összesen 321 db

Horgászorsó

A horgászorsó az egyik legfontosabb eszköz a horgászat során, és a horgászwebshopokban megtalálhatod a legjobb minőségű választékot. Az orsók felelősek a horgászzsinór feszességének szabályozásáért és a halak fárasztásáért.

A horgászorsók különböző típusokban érhetőek el, amelyek különböző méretű és terhelhetőségű horgászzsinórokkal kompatibilisek. Vannak felsőfogaskos orsók, amelyeket gyakran használnak könnyebb halak vagy feeder horgászat esetén. Ezeken az orsókon a zsinór tekercselése közvetlenül a felső fogaskosra történik.

Ezenkívül léteznek nagy teherbírású orsók, amelyeket a nagyobb halak és a harcsahorgászat során használnak. Ezek az orsók rendelkeznek erős és tartós szerkezettel, amelyek ellenállnak a nagyobb nyomásnak és terhelésnek. A nagy teherbírású orsók gyakran rendelkeznek hatékony fékrendszerrel is, amely lehetővé teszi a halak hatékony fárasztását és ellenállását.

A horgászorsók kiválasztásakor fontos figyelembe venni a kényelmet, a sima működést és a megbízhatóságot. A minőségi horgászorsók könnyen használhatók, ellenállnak a víz és a környezeti hatásoknak, valamint sima és precíz működést biztosítanak.

A horgászwebshopokban széles választék található a különböző típusú és márkájú horgászorsókból. Legyen szó spinning, fenekező, vagy multiplikátor orsóról, megtalálhatod a neked legmegfelelőbbet a horgászfelszereléseidhez. Válaszd a minőségi horgászorsót, amely biztosítja a sima és megbízható működést, és élvezd a sikeres és élvezetes horgászatot.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!