Casting, multiplikátor

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Behúzás (cm)
-
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csapágyak
-
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fék erő (kg)
-
Fékrendszer
Fogaskerék Áttétel
-
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
Zsinór kapacitás monofil
-
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Casting, multiplikátor

A casting orsó, más néven multiplikátor orsó, egy olyan horgászorsó, amelyet főként távdobáshoz és precíziós horgászathoz használnak. Ezek az orsók erős és tartós szerkezettel rendelkeznek, és a horgász keze által hajtott forgórészük van. A casting orsók a dobás során a horgászmozgás erejét és pontosságát használják ki.

Casting, multiplikátor orsók rendelkeznek egy gombbal vagy karjelzővel, amely a dobáshoz szükséges erővel és pontossággal állítható be. Ez lehetővé teszi a horgásznak, hogy finomhangolja a dobás erejét és irányítását a kívánt távolság és pontosság eléréséhez. Ezek az orsók általában jobbkezesek és balkezesek számára is elérhetők, hogy mindenki megtalálja a saját preferenciáinak megfelelőt.

A casting orsók nagyszerű választásnak bizonyulnak a horgászok számára, akik távdobással vagy precíziós horgászattal foglalkoznak, például a pontyhorgászat vagy a nagyragadozók horgászata során. Ezek az orsók nagyobb dobástávolságot és jobb irányítást tesznek lehetővé, ami segít a célpontok elérésében és a sikeres fogásokban.

A horgászwebshopokban számos casting orsót találhatsz, különböző márkáktól és modellváltozatoktól. Fontos szempont a minőség, a tartósság és az orsó megfelelő mérete a tervezett horgászmódszerhez és célhalhoz. Számos kiegészítő és alkatrész is elérhető, amelyek segítségével testre szabhatod az orsót a saját igényeid szerint.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!