Harcsázó

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Behúzás (cm)
-
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csapágyak
-
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fék erő (kg)
-
Fékrendszer
Fogaskerék Áttétel
-
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
Zsinór kapacitás monofil
-
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Mind a(z) 20 találat megjelenítve

Harcsázó

A harcsázó orsó egy speciális típusú horgászorsó, amelyet főként harcsázáshoz használnak. Ez az orsó erős és tartós kialakítással rendelkezik, hogy megfeleljen a nagy méretű és erős harcsák kifogásához szükséges terheléseknek.

A harcsázó orsók általában nagy méretű és nagy zsinórtartalmúak, hogy képesek legyenek megbirkózni a harcsák erőteljes húzásaival. Emellett erős, masszív szerkezetűek, és rendelkezhetnek különleges tulajdonságokkal, például extra erős fékrendszerrel vagy erős dobemelő mechanizmussal.

A harcsázó orsók sokféle méretben, típusban és márkában elérhetők a horgászwebshopokban. Fontos figyelembe venni a minőséget, a tartósságot és a megbízhatóságot a megfelelő orsó kiválasztásakor, hogy biztosítsd a sikeres harcsafogást és a hosszú távú használatot.

Az orsó kiegészítői között találhatók például a harcsa-specifikus dobok, a nagy teherbírású zsinórok és a tartós orsóházak. Ezek a kiegészítők hozzájárulhatnak a harcsázó orsó hatékonyságához és megbízhatóságához a harcsahorgászat során.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!