Legyező

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csapágyak
-
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Legyező

A legyező orsó egy speciális típusú horgászorsó, amelyet főként pergetéshez vagy könnyű műcsalizáshoz használnak. Ez az orsó könnyű és kompakt kialakítással rendelkezik, hogy könnyű legyen kezelni és hordozni.

A legyező orsók általában alacsony profilúak, ami kényelmes fogást és könnyű manőverezést tesz lehetővé. Ezek az orsók rendelkezhetnek különböző funkciókkal, például finom beállítású fékrendszerrel, magas áttétellel vagy speciális dobemelő mechanizmussal a könnyebb és gyorsabb zsinórkivételezés érdekében.

A legyező orsók széles választéka elérhető a horgászwebshopokban, különböző méretekben, típusokban és márkákban. Fontos figyelembe venni a célzott horgászmódszert, a halak méretét és a kívánt dobások távolságát a megfelelő orsó kiválasztásakor.

Az orsó kiegészítői között találhatók például a rezgéscsillapító rendszerek, a különböző típusú dobok és a tartós orsóházak. Ezek a kiegészítők hozzájárulhatnak a legyező orsó hatékonyságához és megbízhatóságához a pergetés során.

Az orsóhoz választható megfelelő zsinór, előke és műcsali is, amelyek segítenek optimalizálni a pergetési élményt és növelik a fogási esélyeket.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!