Match

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Behúzás (cm)
-
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csapágyak
-
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fék erő (kg)
-
Fékrendszer
Fogaskerék Áttétel
-
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
Zsinór kapacitás monofil
-
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Match

A match horgászorsó egy speciális típusú horgászorsó, amelyet főként match horgászathoz vagy úszós horgászathoz használnak. Ezek az orsók általában könnyű szerkezettel és finom beállítású fékrendszerrel rendelkeznek, hogy precízen lehet vele dobni és kezelni az úszót.

A match orsók jellemzően közepes vagy nagy áttétellel rendelkeznek, ami lehetővé teszi a gyors és pontos dobást. Emellett fontos, hogy a match orsó simán és precízen feszítse a zsinórt, hogy a halak észrevétlenül vehessék be az etetést vagy csalit.

A match orsók választéka különböző méretű és típusú modelleket foglal magában. A megfelelő méretű orsó kiválasztása attól függ, hogy milyen méretű halakra és milyen távolságra szeretnél horgászni. A horgászmódszeredhez és a körülményekhez igazodva választhatsz közöttük.

Az orsók mellett kiegészítők is elérhetők a match horgászathoz, például különféle típusú dobok, tartós orsóházak és rezgéscsillapító rendszerek. Ezek a kiegészítők segíthetnek növelni a dobás pontosságát és a halak biztonságos kifogását.

A megfelelő match orsó és kiegészítők kiválasztása kulcsfontosságú a sikeres match horgászathoz. Fontos figyelembe venni a horgászmódszert, a halak méretét és a körülményeket, hogy a lehető legjobb eredményeket érhesd el. A horgászwebshopokban megtalálhatod a különböző típusú match orsókat és a hozzájuk illő kiegészítőket a horgászfelszereléseidhez.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!