Nagyhalas

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Behúzás (cm)
-
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csapágyak
-
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fék erő (kg)
-
Fékrendszer
Fogaskerék Áttétel
-
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
Zsinór kapacitás monofil
-
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Mind a(z) 14 találat megjelenítve

Nagyhalas

A nagyhalas orsók olyan erős és tartós orsók, amelyeket nagyobb halak fogásához és hosszabb horgászatokhoz terveztek. Ezek az orsók általában nagyobb méretűek és erősebb szerkezettel rendelkeznek, hogy képesek legyenek megbirkózni a nagyobb terheléssel és a nagyobb halak húzásával.

A nagyhalas orsókban általában erős és stabil fékrendszer található, amely lehetővé teszi a precíz beállítást és a hatékony fékezést. Emellett nagy teherbírású zsinórkapacitással rendelkeznek. Ami lehetővé teszi a hosszabb és erőteljesebb dobásokat, valamint a tartalékkapacitást a nagyobb halak ellenállásának kezelésére.

Többféle típusban elérhetőek, például a teleszkópos orsók, multiplikátor orsók és frontfékes orsók között. A megfelelő típus kiválasztása attól függ, hogy milyen horgászmódszert és körülményeket preferálsz, valamint milyen típusú nagyhalakra szeretnél horgászni.

Fontos megemlíteni, hogy a nagyhalas orsókhoz megfelelő erősségű és vastagságú zsinórt kell használni, valamint megfelelően erős horgokat és szerelékeket kell alkalmazni a nagyobb halak fogásához.

A horgászwebshopokban széles választékban találhatsz nagyhalas orsókat, különböző márkáktól és típusoktól. Ügyelj arra, hogy olyan orsót válassz, amely megfelel az elvárásaidnak és a tervezett horgászmódszerednek, hogy a nagyobb halakat hatékonyan és biztonságosan tudjad fogni.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!