Pótdob, alkatrészek

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Behúzás (cm)
-
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Fogaskerék Áttétel
-
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
Zsinór kapacitás monofil
-
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

1–28 termék, összesen 45 db

Pótdob, alkatrészek

A pótdob alkatrészek fontos kiegészítők a horgászorsókhoz, amelyek segítenek a problémás vagy sérült részek cseréjében vagy javításában. A horgászwebshopokban széles választékban megtalálhatók a különböző típusú pótdobok, hajtókarok, fékek, csapágyak és egyéb alkatrészek.

A pótdob alkatrészek lehetővé teszik az orsó tárolását vagy cseréjét különböző méretű és kapacitású dobozokban. Ez különösen hasznos, ha különböző típusú zsinórokat vagy dobósúlyokat szeretnél használni, és könnyen szeretnéd váltani azokat a horgászat során. A pótdobok általában egyszerűen és biztonságosan csatlakoztathatók az orsóhoz, és könnyen kezelhetők.

Az alkatrészek, mint például a hajtókarok, fékek és csapágyak, lehetnek szükségesek, ha az orsód meghibásodik vagy sérül. A hajtókarok és fékek lehetővé teszik a finomhangolást és a beállítást az orsó működése során, így a megfelelő ellenállást és dobásokat érheted el. A minőségi csapágyak sima és hatékony működést biztosítanak az orsónak, valamint segítenek a hosszabb élettartamban és a tartósságban.

A horgászwebshopokban megtalálhatod a vezető horgászorsó gyártók által kínált pótdobokat és alkatrészeket. Fontos, hogy válaszd a megfelelő típust és méretet az orsódhoz, hogy kompatibilis legyen. Keresd a megbízható márkákat és a minőségi alkatrészeket, amelyek biztosítják az orsó megbízható működését és a horgászélmény javítását.