Távdobó

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Behúzás (cm)
-
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csapágyak
-
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fék erő (kg)
-
Fékrendszer
Fogaskerék Áttétel
-
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
Zsinór kapacitás monofil
-
Zsinór kapacitás fonot
-
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Mind a(z) 23 találat megjelenítve

Távdobó

A távdobó orsók kiváló választások a hosszabb dobások eléréséhez és a távoli célponthoz való eljutáshoz a horgászat során. Ezek az orsók nagyobb dobótávolságot és nagyobb zsinórképességet kínálnak, ami lehetővé teszi a horgász számára, hogy nagyobb területet fedjen le vagy elérjen olyan helyeket, amelyek korábban nehezen voltak elérhetőek.

Általában nagy méretű, robosztus kivitelűek, hogy képesek legyenek kezelni a nagy terhelést és a hosszabb zsinórt. Ezek az orsók rendelkezhetnek nagyobb dobókerékkel, hosszabb dobókarokkal és speciális technológiával, mint például a gördülő csapágyak, hogy a lehető legnagyobb dobótávolságot és a sima működést biztosítsák.

A távdobó orsókban általában nagyobb kapacitású dobok találhatók, amelyek több zsinórt képesek befogadni. Ez lehetővé teszi a vastagabb vagy hosszabb zsinórok használatát, ami nagyobb terhelést és hosszabb dobásokat eredményezhet. Emellett a távdobó orsók gyakran rendelkeznek speciális dobószerkezettel, mint például a távdobó dobószerkezet, amely tovább növelheti a dobótávolságot.

A horgászwebshopokban számos távdobó orsó közül választhatsz, különböző márkákkal és modellekkel. Fontos, hogy a horgászati igényeidhez és céljaidhoz megfelelő orsót válassz, figyelembe véve a dobótávolságot, a zsinórképességet és a tartósságot. Keresd a megbízható márkákat és olvass áttekintéseket vagy véleményeket a termékekről a vásárlás előtt, hogy megbizonyosodj a minőségről és a teljesítményről.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!