Univerzális

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Behúzás (cm)
-
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csapágyak
-
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fék erő (kg)
-
Fékrendszer
Fogaskerék Áttétel
-
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
Zsinór kapacitás monofil
-
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

1–28 termék, összesen 80 db

Univerzális

Az univerzális orsók sokoldalú eszközök a horgászat során, amelyek széles körű felhasználást tesznek lehetővé különböző horgászmódszerekhez és halakhoz. Ezek az orsók általában közepes méretűek, és sokféle horgászbotra és célra alkalmasak.

Az univerzális orsók kényelmesen használhatók a parton vagy a hajóról horgászat során. Rugalmasan kezelhetők, és számos beállítási lehetőséggel rendelkeznek, mint például a fékrendszer, a zsinórfeszítő mechanizmus és a dobószerkezet.

Ezek az orsók általában könnyűek, tartósak és megbízhatóak, így hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújtanak. Minőségi univerzális orsók magas minőségű anyagokból készülnek, és rendelkezhetnek rozsdamentes acél vagy alumínium alkatrészekkel a hosszabb élettartam és a korrózióállóság érdekében.

Az univerzális orsók sokféle horgászmódszerhez alkalmazhatók, beleértve az úszóhorgászt, a fenekező horgászt, a feeder horgászt vagy akár a pergetést is. Rugalmasan beállíthatók a kívánt dobótávolsághoz és a megfelelő feszültségű fékrendszerhez a különböző horgászati körülményekhez.

A horgászwebshopokban számos univerzális orsó közül választhatsz, különböző márkákkal és modellválasztékkal. Fontos, hogy a horgászati igényeidhez és céljaidhoz megfelelő orsót válassz, figyelembe véve a méretet, a tartósságot, a kényelmet és a beállítási lehetőségeket. Olvass áttekintéseket, nézd meg az ajánlott súlyosítást és a maximális zsinórtartalmat, hogy biztosítsd a megfelelő választást.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!