Horog

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Előke vastagság (mm)
-
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog méret
-
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Terhelhetőség (kg)
-
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Horog előke hossza (cm)
-
Hossz (cm)
-

Kategóriák

1–28 termék, összesen 160 db

Horog

A horog az egyik legfontosabb eszköz a horgászat során, és a horgászwebshopokban megtalálhatod a legmegfelelőbb választékot. Felelős a halak megragadásáért és a sikeres fogásért.

Különböző méretekben, formákban és anyagokból készülhet. A méret és forma kiválasztása a célzott halak fajtájától, méretétől és a horgászmódszertől függ. Kisebb horog lehet ideális a kisebb halak, míg nagyobb ajánlott a nagyobb ragadozók vagy pontyok fogásához. Hegye lehet éles vagy tompa, és a horgot különböző módon lehet bekötni a horgászzsinórba vagy előkébe.

Fontos szerepet játszik a fogási esélyek növelésében. Az éles, tartós és strapabíró horog biztosítja a hatékony kapásokat és megbízható megragadást. A rozsdamentes acél vagy nikkel-bevonatú horog ellenáll a rozsdának és a korróziónak, ami hosszabb élettartamot eredményez.

A horgászwebshopokban megtalálhatod a legjobb minőségű és különböző típusú horgokat. Legyen szó egyszerű, kör-, horogszárnyas vagy speciális szerelékhorogról, megtalálhatod a neked legmegfelelőbbet a horgászfelszereléseidhez. Garantálja a sikeres fogást és a halak megbízható megragadását, így növelve a horgászat sikerességét és örömét.