Bojlis

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog méret
-
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Bojlis

A bojlis horgok speciális horogtípusok, amelyeket kifejezetten a bojlis horgászathoz terveztek. A bojlis horgászat során a horogba helyezett bojlikat használják csalinként, amelyek vonzzák és csalogatják a halakat. Különleges kialakításuk van, hogy biztosítsák a bojlik hatékony megragadását és a sikeres halafogást.

Rendelkezhetnek hosszabb nyelű kialakítással, ami segít a bojlival való stabil rögzítésben. Ez különösen fontos, amikor hosszabb távolságból dobálunk és nagyobb feszültség éri a horog-zsinór kapcsolatot. A horog hegye lehet éles vagy tompa, attól függően, hogy milyen típusú halakat és bojlikat célozunk meg.

A bojlis horgok mérete és kialakítása függ a horgászat céljától és a halak méretétől. Kisebb horog ajánlott kisebb méretű bojlikhoz és halakhoz, míg nagyobb horog alkalmas a nagyobb bojlik és a nagyobb ragadozó halak fogásához. A horog anyaga általában erős és tartós, hogy megbirkózzon a nagyobb halakkal és a horgászat során felmerülő terhelésekkel.

A horgászwebshopunkban széles választékban megtalálhatók a horgok különböző méretekben és kivitelekben. Fontos, hogy a horgászmódszeredhez, a célzott halakhoz és a bojlikhoz megfelelő méretű és típusú horogot válassz. Az olvasói vélemények, értékelések és tapasztalatok áttanulmányozása segíthet a megfelelő horog kiválasztásában.

A horgok fontos eszközök a bojlis horgászatban, és a megfelelő horog kiválasztása hozzájárulhat a sikeres fogásokhoz és a horgászat öröméhez.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!