Előkötött - békés halas

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog méret
-
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Terhelhetőség (kg)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Horog előke hossza (cm)
-
Hossz (cm)
-

Kategóriák

1–28 termék, összesen 31 db

Előkötött - békés halas

Az előkötött, békés halas horgok olyan horogkészletek, amelyeket speciálisan a békés halak, például pontyok, amurok vagy keszegek horgászatához terveztek. Ezek a horogkészletek kényelmes és időtakarékos megoldást kínálnak, mivel előre elkészítették őket, így nem szükséges manuálisan összeállítani a horgászfelszerelést.

Általában magukban foglalják a horogot, az előkét és a zsinórt. Az előkötött horgoknál gyakran használnak speciális előkeanyagot, például fluorocarbon vagy fonott zsinórt, amelyek kiválóan láthatatlanná válnak a vízben, ezáltal növelve a sikeres megragadást.

Ezek a horgok különféle méretben és kialakításban érhetők el, hogy alkalmazkodjanak a különböző halak méretéhez és horgászmódszerekhez. A nagyobb horgok általában vastagabb és erősebb szerkezettel rendelkeznek, míg a kisebb horgok vékonyabb és finomabb kivitelűek lehetnek.

Előnye, hogy időt takarítanak meg a horgászat során, mivel nem kell foglalkozni a horogkötéssel és az előkék elkészítésével. Ezek a horgok könnyen használhatók és megbízhatóak, ami segít a hatékonyabb és kényelmesebb horgászatban.

A horgászwebshopokban széles választékban megtalálhatók az előkötött, békés halas horgok különböző készletekben és variációkban. Fontos megjegyezni, hogy a horgokat célszerű kiválasztani a célzott halak mérete és a horgászmódszer alapján. A szakszerű vélemények, értékelések és tapasztalatok áttanulmányozása segíthet a megfelelő előkötött horgok megtalálásában a sikeres békés halas horgászathoz.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!