Egyágú

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog méret
-
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Egyágú

Az egyágú horgok olyan horogtípusok, amelyek csak egy horgonyágat tartalmaznak. Ezek a horgok általában egyszerűbb kialakításúak és sokoldalúan felhasználhatóak a horgászat során. A horgok különböző méretekben, formákban és anyagokból készülhetnek, hogy alkalmazkodjanak a különböző halak fogásához és a horgászmódszerekhez.

A horgok használata egyszerű és gyakran kedvelt választás a horgászok között. Az egyszerű kialakítás lehetővé teszi a gyors és hatékony csalizást, valamint a könnyű horgot bekötni a horgászzsinórba vagy az előkébe. A horgok rendszerint sokoldalúan alkalmazhatóak a különböző típusú halak, például ponty, sügér, keszeg vagy süllő horgászatához.

A horgok méretének és formájának kiválasztása a célzott halak méretétől és a horgászmódszertől függ. Kisebb egyágú horgok alkalmasak a kisebb halak, míg nagyobbak a nagyobb ragadozók vagy pontyok fogásához. A horgok hegye lehet éles vagy tompa, és lehetnek speciális kialakításúak is, például körhorgok vagy horogszárnyas horgok.

A horgászwebshopokban széles választékban megtalálhatók az egyágú horgok különböző méretekben és típusokban. A minőségi anyagokból készült és strapabíró egyágú horgok biztosítják a megbízható megragadást és segítenek növelni a fogási esélyeket. A tapasztalt horgászok tanácsaival és ajánlásaival könnyen kiválaszthatók a megfelelő méretű és típusú egyágú horgok a sikeres horgászathoz.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!