Előkötött - ragadozó halas

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog méret
-
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Összesen 1 találat

Előkötött - ragadozó halas

Az előkötött ragadozó halas horgok kész horgok, amelyek speciálisan a ragadozó halak, például sügér, csuka vagy süllő horgászatához lettek tervezve. Ezek az előre elkészített horgok könnyen használhatók és időt takarítanak meg a horgászok számára, mivel nem szükséges a horogkötésre fordítaniuk figyelmüket.

A horgokat általában különféle műcsalikkal vagy élő csalival kombinálják a hatékony ragadozó hal fogás érdekében. Az előkötött horgok hosszú előkével rendelkeznek, amely lehetővé teszi a műcsali vagy élő csali szabad mozgását a vízben, így vonzóvá téve a ragadozó halak számára.

Különböző méretekben, kialakításokban és anyagokból állhatnak, hogy alkalmazkodjanak a különböző ragadozó halak méretéhez és táplálkozási szokásaihoz. A horog méretének és típusának kiválasztása függ a célzott ragadozó hal méretétől és a horgászmódszertől. Például kisebb, fogóhorgok alkalmasak a kisebb ragadozók, míg nagyobb horgok ajánlottak a nagyobb csukák vagy süllők fogásához.

Az előkötött ragadozó halas horgok könnyen beszerezhetők a horgászwebshopokban. Különféle stílusú, méretű és típusú előkötött horgok közül választhat a horgászfelszerelésekhez. Fontos, hogy minőségi előkötött horgokat válasszunk, amelyek tartósak és megbízhatóak a sikeres ragadozó hal fogáshoz. A tapasztalt horgászok tanácsaival és ajánlásaival könnyedén megtalálhatók a megfelelő előkötött ragadozó halas horgok a sikeres horgászathoz.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!