Kapásjelző

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Mind a(z) 25 találat megjelenítve

Kapásjelző

A kapásjelző vagy más néven kapásérzékelő egy olyan eszköz, amely segíti a horgászt abban, hogy ne hagyjon ki egyetlen kapást sem. A horgászwebshopokban széles választékban megtalálhatók a különböző típusú és kivitelű kapásjelzők, amelyek megkönnyítik a horgászat folyamatát és növelik a sikeres fogások esélyét.

A kapásjelzők általában elektronikus vagy mechanikus működésűek lehetnek. Az elektronikus kapásjelzők érzékelik a horgot érintő mozgást vagy nyomást, és hang- vagy fényjelzéssel jeleznek, amikor kapás történik. Ezek a modern kapásjelzők gyakran rendelkeznek további funkciókkal. Például a hangszóró hangerő és érzékenység beállítása, villogó LED fények, vagy akár távvezérlő lehetőség.

A mechanikus kapásjelzők általában egyszerűbb kialakításúak, és a horgászok általában botjukra szerelik fel. Amikor a hal megrázza a horgot, a jelző kar vagy zsinór húzódik el, ami hangos kattanással vagy más jelzéssel figyelmezteti a horgászt a kapásra.

A megfelelő kapásjelző kiválasztása során fontos figyelembe venni a személyes preferenciákat és a horgászmódszert. A horgászwebshopokban széles választék található a különböző típusú és márkájú kapásjelzőkből. Legyen szó vezetékes, vezeték nélküli vagy rádiós kapásjelzőről, megtalálhatod a neked legmegfelelőbbet a horgászfelszereléseidhez.

A minőségi kapásjelzők lehetővé teszik, hogy a horgász minden kapást észleljen és reagáljon rá, ezáltal növelve a sikeres fogások esélyét. Válaszd a megbízható kapásjelzőt, és élvezd a hatékony és sikeres horgászatot a kedvenc vizeiden.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!