Elektromos kapásjelző

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Elektromos kapásjelző

Az elektromos kapásjelző olyan eszköz, amelyet a horgászok használnak a halak kapásának észlelésére. Ez a modern technológia lehetővé teszi a precíz és megbízható jelzéseket, amikor a hal ráharap a csalira.

Az elektromos kapásjelző rendelkezik különböző funkciókkal, beleértve hang- és fényjelzéseket, rezgéseket vagy akár mobilalkalmazásokhoz való kapcsolódási lehetőséget is. Az eszközök érzékenységét és beállításait a horgász a saját igényeihez és a horgászmódszerhez igazíthatja.

Ezek az eszközök rendkívül hasznosak, mivel lehetővé teszik a horgász számára, hogy távolabb legyen a botjától vagy a horgászhelytől, miközben még mindig figyelemmel kísérheti a kapásokat. Az elektromos kapásjelzők jelzik, amikor a hal megrázza vagy elmozdítja a csalit, így a horgász azonnal reagálhat és megragadhatja a lehetőséget a sikeres fogáshoz.

Az elektromos kapásjelzők külön-külön vagy készletben, több darabból álló készletekben érhetők el a horgászwebshopokban. Fontos megválasztani a megbízható és minőségi márkákat, hogy biztosítsuk a hosszú élettartamot és a pontos működést. Az elektromos kapásjelzők könnyen telepíthetők és használhatók, és jelentős előnyt jelenthetnek a halak sikeres és hatékony fogásában.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!