Swingerek

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Swingerek

A swingerek, más néven pendülőkapásjelzők, olyan eszközök, amelyeket a horgászok használnak a halak kapásának észlelésére. Ezek a kis eszközök a horgászbotra vagy botspiccre rögzíthetők, és mozgásukkal jeleznek, amikor a hal ráharap a csalira.

A swinger egy felfüggesztett szerkezet, amely egy hosszú kar vagy karika formájában lehet jelen. Az eszköz súlyozott, ami segít az egyenletes és stabil mozgásban. Amikor a hal ráharap a csalira, az ejtőkar mozgásba lendül, és a swinger felfelé vagy oldalra pendül. Ez a mozgás jelzi a horgásznak, hogy kapás történt.

A swingerek használata előnyösen alkalmazható többféle horgászmódszerben, például feeder horgászatnál, pontyhorgászatnál vagy ragadozóhalas pergetésnél. Segítségükkel a horgászok könnyen észlelhetik a halak aktivitását és kapásait, még akkor is, ha távolabb helyezkednek el a botjuktól vagy a horgászhelytől.

A swingerek általában beállíthatók a súlyozásuk és érzékenységük tekintetében, hogy alkalmazkodjanak az adott horgászmódszerhez és körülményekhez. Néhány modell beépített világítással vagy hangjelzéssel is rendelkezik, így még kényelmesebbé teszik a kapások észlelését, különösen sötétedés vagy éjszakai horgászat esetén.

Különböző típusokban és márkákban elérhetők a horgászwebshopokban. Fontos a megbízható és minőségi swingerek kiválasztása, hogy biztosítsa a pontos és megbízható működést. A swingerek könnyen rögzíthetők a horgászbotokra vagy botspiccekre, és segítenek optimalizálni a horgászat sikerességét a hatékony kapásjelzéssel.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!