Világító patronok

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Világító patronok

A világító patronok, más néven bóklámpák vagy bite indicators. Olyan eszközök, amelyeket a horgászok használnak a kapások észlelésére, különösen éjszakai vagy rossz látási körülmények között. Ezek a kis patronok vagy lámpák a horgászbotra vagy kapásjelzőre rögzíthetők, és fényjelzést adnak, amikor a hal ráharap a csalira.

Rendelkeznek beépített LED-lámpával, amely különböző színekben világíthat. Amikor a hal ráharap a csalira és meghúzza a zsinórt, a patron érzékeli a mozgást és aktiválja a fényjelzést. A fényjelzés lehet villogó vagy állandó, és különböző színű lehet, például piros, zöld vagy kék. Ez segíti a horgászt abban, hogy észlelje és reagáljon a kapásra, még akkor is, ha nem látható vagy nem hallható a halmozgás.

Használata különösen népszerű a pontyhorgászatban vagy a karphorgászatban, ahol hosszabb ideig várakozhat a horgász a kapásra. A világító patronok segítségével a horgász könnyen észlelheti a kapásokat. Még akkor is, ha távolabb helyezkedik el a botjától vagy a horgászhelytől. Ezenkívül a különböző színű világító patronok lehetővé teszik a horgásznak, hogy különbséget tegyen az egyes botok vagy kapásjelzők között, így könnyebb követni a halmozgást.

Széles választéka elérhető a horgászwebshopokban, különböző márkák és modellek között. Fontos a megbízható és minőségi patronok választása, amelyek biztosítják a pontos és megbízható fényjelzést a kapások észleléséhez. A világító patronok könnyen rögzíthetők a horgászbotokra vagy kapásjelzőkre, és növelik a horgászat sikerességét, különösen éjszaka vagy rossz látási viszonyok között.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!