Csúzlik, alkatrészek

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Mind a(z) 24 találat megjelenítve

Csúzlik, alkatrészek

A csúzlik és alkatrészeik fontos eszközök a horgászat során, különösen a pontyhorgászatban és a karphorgászatban. A csúzlik, más néven bite alarm vagy bite indicator, a kapásjelzők részei, és arra szolgálnak, hogy érzékeljék a halmozgást és jelezzék a kapást a horgásznak.

Különböző típusokban és kivitelekben elérhetők a horgászwebshopokban. Ezek általában egy vagy több elektronikus kapásjelzőből, hang- és fényjelzésekből, valamint egy vevőegységből állnak. A csúzlik a horgászbotra vagy a rod podra rögzíthetők, és érzékelik a horgászzsinór húzását vagy mozgását, amikor a hal ráharap a csalira.

Az alkatrészek, amelyek a csúzlikhoz kapcsolódnak, szintén fontosak a horgászat szempontjából. Ezek közé tartoznak a rögzítők, rögzítőgyűrűk, tartók, adó-vevő egységek, távirányítók és a csúzlikhoz tartozó elemek vagy akkumulátorok. A különböző csúzlik márkák és típusokhoz különféle alkatrészek és tartozékok érhetők el, amelyek segíthetik a csúzlik hatékonyabb és kényelmesebb használatát.

Az alkatrészeknek minőségi és megbízható anyagból kell készülniük, hogy tartósak és strapabírók legyenek a horgászat során. A csúzlik és alkatrészeik választásakor fontos figyelembe venni a saját preferenciákat és az adott horgászmódszerhez való alkalmazkodást.

A csúzlik és alkatrészek széles választékban elérhetők a horgászwebshopokban, és a különböző márkák és modellek között lehet válogatni. Fontos az alapos kutatás és az információgyűjtés, hogy megtaláljuk az igényeinknek leginkább megfelelő csúzlikat és alkatrészeket, amelyek segítik a hatékony és sikeres horgászatot.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!