Horogszabadító

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Horogszabadító

A horogszabadító eszköz egy hasznos eszköz a horgászat során, amely segít könnyedén eltávolítani a horogat a hal szájából vagy más tárgyakból anélkül, hogy kárt tenne azokban. A horogszabadító különböző méretekben és formákban érhető el, hogy megfeleljen a különböző horogméretek és típusok eltávolítási igényeinek.

Használata egyszerű és praktikus. Az eszköznek általában egy fogó része van, amellyel a horog fogását stabilan lehet tartani, és egy fogazott része, amely segít a horog kihúzásában. A fogazott rész általában különböző alakzatú és méretű horogszabadító horoghegyekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a horog könnyed és biztonságos eltávolítását.

Nagyon hasznos eszköz lehet, különösen akkor, ha a horog mélyen a hal szájában van. Vagy nehezen hozzáférhető helyen van elakadva. Segítségével hatékonyan és gyorsan szabadíthatod ki a horogat anélkül, hogy nagy erőfeszítéseket kellene tenned vagy a halnak kárt tennél.

A horgászwebshopokban számos horogszabadító eszköz érhető el, amelyek közül választhatsz az igényeidnek megfelelően. Fontos megjegyezni, hogy a horogszabadító nemcsak a horog eltávolításában segít, hanem a horogszem kiengedésében is hasznos lehet, amikor szeretnéd cserélni a horogat vagy az előkét.

A horogszabadító eszköz egy praktikus és megbízható társ a horgászat során. Amely segít megkönnyíteni a horog eltávolítását és csökkenti a sérülés vagy károsodás esélyét. Legyen szó pergetésről, bojlizásról vagy más horgászmódszerről, a horogszabadítóval felszerelkezve könnyebben kezelheted a horogbaleseteket és biztonságosan élvezheted a horgászatot.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!