Kellékek etetéshez

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Mind a(z) 18 találat megjelenítve

Kellékek etetéshez

Az kellékek etetéshez elengedhetetlen része a sikeres horgászatnak, és számos kiegészítő áll rendelkezésre, amelyek segítenek a hatékony etetésben. Az alábbiakban felsorolok néhány fontos kiegészítőt az etetéshez:

 1. Etetőkosarak: Az etetőkosarak segítenek az etetőanyagok célzott elhelyezésében. Különböző méretek, alakok és súlyok érhetők el, amelyek lehetővé teszik az etetőanyagok kontrollált kibocsátását a vízben.
 2. Etetőgolyók: Az etetőgolyók gyorsan oldódó vagy lassan oldódó anyagokból készülnek, és lehetővé teszik az etetőanyagok tartós és folyamatos felszabadítását a vízben. Különböző méretek és ízek érhetők el, amelyek segítenek a különböző halak vonzásában.
 3. Etetőrakéták: Az etetőrakéták olyan eszközök, amelyek segítségével távolabbra lehet dobni az etetőkosarat vagy etetőgolyót. Ez különösen hasznos lehet, ha távoli helyeken szeretnéd etetni a horgászhelyet.
 4. Kézi etetőhajók: A kézi etetőhajók lehetővé teszik az etetőanyagok pontos elhelyezését a vízben. Ezeket a kis méretű, távirányítású eszközöket könnyen vezetheted a vízen, és célzottan elhelyezheted az etetőanyagot.
 5. Etetőkések: Az etetőkések segítenek az etetőanyagok könnyű elkészítésében és szétterítésében. Különböző méretek és kialakítások állnak rendelkezésre, hogy könnyedén eloszthasd az etetőanyagot a vízben.
 6. Etetőtartók: Az etetőtartók praktikus eszközök az etetőanyagok tárolására és könnyű hozzáférésére. Ezekben a tartókban rendszerezheted az etetőanyagokat, és könnyedén előveheted őket az etetés során.
 7. Etetőszórók: Az etetőszórók segítségével nagyobb területen tudsz etetőanyagot szétszórni a vízben. Különböző típusú etetőszórók érhetők el, amelyek lehetővé teszik a széles körű etetést és a halak vonzását.

Ezek csak néhány példa a kellékek etetéshez használható kiegészítőkre. A horgászwebshopokban széles választékban találhatsz ilyen kiegészítőket, amelyek segítenek a sikeres etetésben és a halak vonzásában.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!