Lámpák

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Lámpák

A lámpák fontos kiegészítők a horgászathoz, különösen, amikor sötétedik vagy hajnalban kezdesz horgászni. A megfelelő világítás segít abban, hogy látható legyen a környezeted, hogy biztonságosan mozoghass és hogy folytathasd a horgászatot rossz fényviszonyok között is. Az alábbiakban néhány fontos lámpatípust említek, amelyekre érdemes lehet odafigyelni:

 1. Fejlámpa: A fejlámpa praktikus kiegészítő, mivel a fejeden viseld, így mindig ott van, ahol szükséged van rá. Kézmozgásod szabad lesz, és mindkét kezed szabadon használhatod a horgászathoz.
 2. Zseblámpa: A zseblámpa kompakt és könnyen hordozható megoldás, amely segít abban, hogy világíts oda, ahova szükséged van. Válassz olyan zseblámpát, amely erős fényt ad, és hosszú akkumulátor-élettartammal rendelkezik.
 3. Sátorlámpa: Ha sátorban vagy sátorban tartózkodsz, akkor egy sátorlámpa hasznos lehet. Ezek általában akasztóval vagy rögzítővel rendelkeznek, hogy könnyedén felfüggesztheted őket a sátorba, és megvilágítsák a területet.
 4. Villogó lámpák: Ha éjszakai horgászatot tervezel, vagy olyan helyen horgászol, ahol fontos, hogy látható legyél más hajók vagy horgászok számára, akkor a villogó lámpák lehetnek hasznosak. Ezek általában vízállók és különböző üzemmódokkal rendelkeznek, hogy kiemeljék a jelenlétedet.
 5. Hang- és mozgásérzékelős lámpák: Ezek a lámpák automatikusan felkapcsolnak, amikor hangot vagy mozgást észlelnek. Hasznosak lehetnek, ha éjszaka szeretnél lámpát kapcsolni, anélkül, hogy kézzel kellene működtetned.

Fontos, hogy a horgászwebshopokban kiválaszd a megfelelő lámpákat, amelyek megfelelnek az igényeidnek és a horgászati körülményeknek. Keresd az energiahatékony és hosszú élettartamú lámpákat, valamint azokat, amelyek könnyen hordozhatók és ellenállnak a víznek és a kopásnak.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!