Mérleg

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Mérleg

A mérleg az egyik legfontosabb eszköz a horgászat során, amely segít pontosan megmérni a fogott halak súlyát. A pontos mérlegelés nemcsak a horgászversenyeken, hanem a hobbihorgászat során is fontos, hogy objektív eredményeket kapjunk és megtartsuk a horgászversenyek szabályait.

A horgászmérlegek különböző típusokban elérhetők a horgászwebshopokban. A leggyakoribb típusok közé tartozik a különálló mérleg, amelyet könnyedén magaddal vihetsz a horgászat során. Ezek a mérlegek általában kompakt méretűek és könnyűek, így kényelmesen elférnek a horgásztáskádban vagy a horgász felszerelések között. Továbbá, a legtöbb horgászmérleg rendelkezik egy könnyen olvasható kijelzővel, amely pontosan mutatja a mérlegelt hal súlyát.

Másik népszerű típus a mérlegelő zsákba épített mérleg, amelyet közvetlenül a zsákba helyezhetsz. Ez a megoldás különösen hasznos, ha a halat egy ideig tartani szeretnéd a mérlegelés után. Ezek a mérlegek általában strapabíró anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a víznek és a halaknak. Így a halat biztonságosan és kényelmesen mérlegelheted a zsákban anélkül, hogy bármilyen kárt okoznál neki.

A mérlegelési pontosság és megbízhatóság mellett fontos szempont a mérlegelő eszköz egyszerű használhatósága is. A könnyen kezelhető és intuitív mérlegek előnyben részesülnek, amelyek gyorsan és pontosan mérnek. Emellett érdemes figyelembe venni az energiaellátást is. Sok mérleg elemmel vagy akkumulátorral működik, és néhány modell rendelkezik energiatakarékos funkciókkal, például automatikus kikapcsolással, hogy meghosszabbítsák az üzemidőt.

A megfelelő mérleg kiválasztása fontos lépés a horgászfelszerelésed összeállításában. A minőségi mérleg lehetővé teszi, hogy pontosan mérlegelj halakat a horgászat során, és a versenyeken is megfelelj a szabályoknak. A megbízható és pontos mérés lehetővé teszi, hogy pontos statisztikákat vezess, megörökítsd a sikeres fogásaidat és örömmel horgássz a vízen.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!