Világítópatron - tartó

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Világítópatron - tartó

A világítópatron – tartó fontos kiegészítő a horgászatban, különösen az éjszakai vagy alacsony fényviszonyok között történő horgászathoz. A horgászwebshopban számos világítópatron és hozzájuk tartozó tartó megtalálható, amelyek segítenek a láthatóság és a biztonság növelésében.

A világítópatronok kis, könnyű, önállóan világító eszközök, amelyeket általában a szerelékekhez vagy a bottestekhez rögzítenek. Ezek a patronok gyakran fluoreszkáló vagy foszforeszkáló anyagból készülnek, amelyek intenzív fényt bocsátanak ki, és így láthatóvá teszik a horgászati helyet vagy a szereléket, még sötétben vagy alacsony fényviszonyok között is. A világítópatronok több órán keresztül tartó világítást biztosítanak, ami lehetővé teszi a hosszabb horgászati időszakokat.

A világítópatronokhoz tartozó tartók biztosítják a patronok biztonságos és stabil rögzítését. Ezek a tartók általában könnyű műanyag vagy fém szerkezetek, amelyek könnyen csatlakoztathatók a horgászbotokhoz vagy a szerelékekhez. A tartók segítenek a patronok helyben tartásában, hogy ne mozduljanak el vagy essenek le a horgászat során.

A világítópatronok és tartók széles választékban elérhetők, és különböző méreteket, formákat és funkciókat kínálnak. Néhány tartó például lehetővé teszi a patronok könnyű cseréjét vagy állítható szögben rögzíthető, hogy a megfelelő irányba világítsanak. A választás során fontos figyelembe venni a felhasználási célt, a horgászati körülményeket és az egyéni preferenciákat.

A világítópatronok és tartók nagyszerű eszközök a horgászatban, amelyek növelik a láthatóságot, a biztonságot és a siker esélyét. Legyen szó éjszakai horgászatról, sötétben történő szerelékcseréről vagy egyszerűen csak arról, hogy könnyebben követhető legyen a szerelék mozgása, ezek a kiegészítők segítenek a horgászat folyamatának optimalizálásában és élvezetének fokozásában.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!