Merítő, Szák

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tagok száma
-
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

1–28 termék, összesen 89 db

Merítő, Szák

A merítő szák elengedhetetlen eszköz a horgászat során, amely lehetővé teszi a halak biztonságos és hatékony kifogását. A horgászwebshopokban széles választékban megtalálhatók különböző típusú merítők és szakok, amelyek kielégítik a horgászok igényeit és preferenciáit.

A merítők és szakok különböző méretben, formában és anyagból készülhetnek. A méret kiválasztása függ a horgászott halak méretétől és a horgászmódszertől. Kisebb merítők ideálisak a kisebb halakhoz, míg nagyobb méretűek ajánlottak a nagyobb ragadozók vagy pontyok fogásához.

Az anyag tekintetében a merítők és szakok lehetnek hálós vagy szilárdabb szerkezetűek. A hálós merítők kíméletesen fogják meg a halat, minimalizálva ezzel a sérülések kockázatát. A szilárdabb szerkezetű merítők és szakok tartósak és strapabírók, így ideálisak a nagyobb halak kifogásához.

A merítők és szakok ergonomikus fogantyúval és erős, megbízható anyagokból készült markolattal rendelkeznek. Ez biztosítja a kényelmes és biztonságos kezelést, valamint a hatékony kapásoknál való reagálást.

A horgászwebshopokban megtalálhatod a legjobb minőségű merítőket és szakokat, amelyek a legújabb technológiák felhasználásával készülnek. Legyen szó hálós, összecsukható vagy különleges kialakítású merítőkről és szakokról, megtalálhatod a neked legmegfelelőbbet a horgászfelszereléseidhez.

A minőségi merítők és szakok biztosítják a hatékony és biztonságos halak kifogását, valamint minimalizálják a sérülések kockázatát. Válaszd a megbízható merítőt vagy szakot, és élvezd a sikeres és örömteli horgászatot a kedvenc vizeiden.