Merítő szák

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tagok száma
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Mind a(z) 20 találat megjelenítve

Merítő szák

A merítő szák egy olyan horgászkellék, amelyet a halak biztonságos megfogására és szállítására használnak. A horgászwebshopban kapható merítő szákok különféle méretben és kialakításban elérhetők, hogy megfeleljenek a különböző halak méretének és horgászati igényeinek.

Általában erős, tartós anyagból készül, például hálóból vagy szövetből. Amely lehetővé teszi a víz áramlását, hogy a halak ne sérüljenek vagy ne stresszeljenek a vízben történő tartózkodásuk alatt. Hálós része általában finomabb szemű, hogy megakadályozza a halak kiszökését, ugyanakkor vízzel történő átöblítés után gyorsan és hatékonyan lehessen kiszedni belőle a halakat.

A merítő szák fogantyúja vagy markolata általában erős anyagból vagy öntött műanyagból készül, hogy kényelmesen és biztonságosan lehessen tartani. Néhány merítő szák fogantyúja teleszkópos vagy összecsukható, hogy könnyen hordozható legyen, mások pedig fix hosszúságúak és stabil tartást biztosítanak.

A merítő szakokat gyakran használják, amikor a fogott halat a vízből ki kell emelni és a partra vagy a hajóra kell helyezni. Ez segít megőrizni a halak integritását és minimális stresszt okoz nekik. A merítő szák használata különösen fontos, ha nagyobb méretű halakat horgászunk, mivel könnyen és biztonságosan lehet őket kezelni és szállítani.

A merítő szakok kiválasztásakor fontos figyelembe venni a halak méretét, a víz körülményeit és a horgászati stílust. A megfelelő méretű és minőségű merítő szák használata segít a sikeres és etikus horgászatban. Valamint a halak megóvásában és biztonságos elengedésében, ha szükséges.

A horgászwebshopban széles választékban találhatók kiváló minőségű merítő szakok, amelyek megfelelnek a horgászati igényeknek és biztosítják a halak biztonságos fogását és szállítását. Válasszon a különböző méretek, anyagok és kialakítások közül, hogy megtalálja az ideális merítő szákot a horgászati kalandjaihoz.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!