Szákfej

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

1–28 termék, összesen 33 db

Szákfej

A szákfej egy olyan horgászkiegészítő, amelyet a merítő szákhoz vagy hálóhoz rögzítenek. A szákfej célja, hogy stabilan és biztonságosan tartja a merítő szákot a vízben vagy a parton, és lehetővé teszi a halak könnyű bevitelét a szákba.

A szákfejek különböző kialakításokban és anyagokból készülnek. A leggyakoribb típusok közé tartozik a fém vagy műanyag kapocs, amely a merítő szák markolatához vagy fogantyújához kapcsolódik, és biztosítja a szilárd rögzítést. Néhány szákfej teleszkópos vagy állítható hosszúságú, hogy alkalmazkodjon a merítő szák méretéhez és a horgászati igényekhez.

A szákfejek könnyen szerelhetők és használhatók. Csak egyszerűen rögzítse a szákfejet a merítő szákhoz, és biztosítsa, hogy megfelelően legyen megtartva és stabilan helyezkedjen el. A szákfejek általában könnyűek és kompaktak, így könnyen hordozhatók és tárolhatók a horgászat során.

A szákfejek fontos szerepet játszanak a sikeres horgászatban, különösen akkor, amikor a fogott halat a vízből ki kell emelni és a szákba kell helyezni. A stabil rögzítés és a biztonságos tartás segít megőrizni a halak integritását és minimalizálni a stresszt.

A horgászwebshopban különféle szákfejek találhatók, amelyek kielégítik a különböző merítő szák típusok és méretek igényeit. Válasszon a megbízható és minőségi szákfejek közül, hogy biztosítsa a sikeres és zökkenőmentes horgászati élményt.