Balinólom

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog méret
-
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Balinólom

A balinólom olyan horgászkiegészítő, amelyet a horgászok gyakran használnak a balin horgászatához. Ez egy speciális ólom súly, amely segít a csalik mélyebb rétegekbe süllyedésében és a kívánt vízmélységben történő tartásában.

A balinólom különböző formákban és súlyokban kapható, hogy alkalmazkodjon a különböző horgászhelyzetekhez és körülményekhez. Általában kis méretű, lapos vagy csepp alakú, hogy minimalizálja a víz ellenállását és lehetővé tegye a könnyű dobást. Az ólom súlya lehetővé teszi a precíziós dobást és a pontos célozást.

A balinólomnak általában beágyazott horog található, amely lehetővé teszi a csali rögzítését és a balin biztonságos megfogását. A horog mérete és típusa változhat a hal méretétől és a horgászati célkitűzésektől függően.

A balinólom használata egyszerű. Csatlakoztassa a csalit a horoghoz, majd ereszkedtesse a vízbe, miközben feszítse a zsinórt. Az ólom súlya segít a csalinak a kívánt mélységbe süllyedni, és a víz alatti akadók között mozogni, ahol a balinok gyakran tartózkodnak. A megfelelő technikával és mozgással vonzó mozgást és csalogató hatást hozhat létre a balinok számára.

A balinólom rendkívül fontos eszköz a balin horgászatában, és a horgászwebshopokban széles választékban megtalálható. Válasszon olyan balinólomot, amely megfelel a horgászati helyzeteknek és preferenciáknak. A minőségi balinólom tartós és megbízható, és segít a sikeres balin horgászatban.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!