Körforgó villantó

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog méret
-
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

1–28 termék, összesen 62 db

Körforgó villantó

A körforgó villantó egy népszerű és hatékony műcsali a horgászatban, amely vonzza a ragadozó halak figyelmét és serkenti támadási ösztönüket. Ez a típusú villantó alakja miatt körforgó mozgást végez a vízben, amely a fényvisszaverődés és a rezgések kombinációjának köszönhetően vonzza a halakat.

A körforgó villantók többféle méretben, alakban és színben elérhetők, hogy alkalmazkodjanak a különböző halak táplálkozási szokásaihoz és a környezeti feltételekhez. Általában fémből, például acélból vagy rézből készülnek, és rendelkezhetnek díszítő elemekkel, mint például tollak vagy színes csalik.

A körforgó villantók különböző technikákkal használhatók. A leggyakoribb módszer a horgászhorgot egy horogra vagy forgóval összekötni, majd a villantót a horog elé helyezni. Ezáltal a villantó rezgéseket és fényvisszaverődést hoz létre, ami a halak figyelmét felkelti. A villantó mozgása vonzza a ragadozó halakat, és serkenti őket a támadásra.

A körforgó villantók általában a spinning vagy casting technikával használatosak. A spinning során a villantót a vízbe dobhatja, majd bevontathatja vagy különböző sebességekkel behúzhatja, hogy élethű mozgást hozzon létre. A casting során a villantót messzire dobhatja, majd szünetekkel behúzhatja, hogy a halaknak időt adjon a figyelmük felkeltésére és a támadásra.

A körforgó villantók nagy előnye, hogy alkalmasak szinte mindenféle ragadozó hal horgászatához, például süllő, csuka, sügér, harcsa vagy balin. A fényvisszaverődés és a rezgések kombinációja nagyon hatékonyan vonzza a halakat még a zavarosabb vízben is.

A körforgó villantók könnyen használhatók és szállíthatók, így ideális választás lehet a horgászok számára, akik szeretnének változatos és eredményes horgászatot folytatni. Rendelkezésre állnak különböző méretek és súlyok, így a horgászok kiválaszthatják a megfelelő villantót a célnak megfelelően.

A körforgó villantók könnyen beszerezhetők horgászboltokban és horgászwebshopokban, és a horgászat egyik alapvető kellékeként szolgálnak. Kísérletezzen a különböző méretekkel, színekkel és mozgási mintákkal, hogy megtalálja a legmegfelelőbb körforgó villantót a sikeres horgászathoz.