Nehezékek

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog méret
-
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

1–28 termék, összesen 41 db

Nehezékek

A műcsali kategóriába tartozó nehezékek rendkívül fontos szerepet játszanak a horgászat során. Ezek a kis súlyok és súlyozások segítenek a műcsali megfelelő mozgásának és viselkedésének irányításában, valamint a halak megfelelően célzott megszólításában.

Az egyik legelterjedtebb nehezék a jigfej, amely egy speciális formájú és súlyú ólomsúly a horog előtt. A jigfejek segítségével a műcsali hatékonyan merülhet és mozoghat a vízben, lehetővé téve a horgásznak a különböző mélységekben és vízrétegekben való halászatot. A jigfejek többféle súlyban, méretben és kialakításban elérhetők, hogy minden horgász megtalálhassa a számára megfelelőt.

Egy másik népszerű nehezék a súlyozott horog, amelynek súlya és elhelyezkedése a műcsali testénél található. Ezek a súlyozott horogként is ismert nehezékek lehetővé teszik a műcsali egyenesebb és realisztikusabb mozgását a vízben, valamint a horog gyorsabb behatolását a hal szájába a kapás pillanatában.

Ezenkívül számos más nehezék is létezik a műcsalikhoz, például súlyozott vezetőszemek, beakasztó súlyok vagy ún. split shot nehezékek. Ezek a kiegészítő nehezékek lehetővé teszik a horgásznak, hogy finomhangolja a műcsali mozgását, stabilitását és merülését, és alkalmazkodjon a különböző horgászhelyzetekhez és halak viselkedéséhez.

A horgászwebshopok széles választékot kínálnak a nehezékek műcsali kategóriájában, így minden horgász könnyedén megtalálhatja az igényeinek és horgászati stílusának megfelelőt. A jó minőségű és megfelelően megválasztott nehezékek kulcsfontosságúak a sikeres horgászathoz, és hozzájárulhatnak a nagyobb fogások eléréséhez.