Cseburáska

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Cseburáska

A cseburáska, más néven wobbler, egy rendkívül népszerű és hatékony műcsali a horgászatban. Ez a különleges formájú és súlyozott műcsali a vízben csepp alakú mozgást végez, amely nagy vonzerővel bír a ragadozó halak számára.

A cseburáskák többféle méretben, színben és mintázatban kaphatók, hogy kielégítsék a horgászok ízlését és a halak preferenciáit. A test alakja és a beépített billenő lapok lehetővé teszik a műcsali oldalra való kitérését a horgászat során. Így a cseburáska különleges mozgást végez a vízben. Ez a mozgás fokozza a ragadozó halak figyelmét és kiváltja a támadó reakciójukat.

A cseburáskák használata különösen hatékony lehet ragadozó halak, mint például a sügér, a csuka, a harcsa vagy a balin horgászatához. A műcsali dobását és bevontatását követően a cseburáska vibráló, rezgő mozgása a vízben élethűen imitálja a zsákmányhalak természetes mozgását, ezáltal vonzza a ragadozó halakat és serkenti a kapást.

A horgászwebshopokban széles választékban találhatók cseburáskák különböző márkáktól és típusoktól. Fontos megfelelően megválasztani a műcsali méretét, súlyozását és színét a halak viselkedésének, a vízviszonyoknak és a horgászati körülményeknek megfelelően. Ezenkívül a cseburáska megfelelően súlyozott kiválasztása lehetővé teszi a megfelelő dobástávolság és a kívánt merülési mélység elérését.

A cseburáska egy izgalmas és sikeres módszer a ragadozó halak horgászatára, és a megfelelően választott darabokkal nagy esély van a kalandokkal teli fogásokra.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!