Jig fejek

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog méret
-
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Mind a(z) 27 találat megjelenítve

Jig fejek

A jig fejek olyan kiegészítők, amelyeket a horgászok gyakran használnak a ragadozó halak horgászatához. Ezek a súlyozott fejek a műcsalikhoz rögzíthetők. Lehetővé teszik a precíz és hatékony dobást, valamint a vízfenék közelében vagy a középső vízrétegben való horgászatot.

A jig fejek többféle méretben, súlyban és formában kaphatók, hogy alkalmazkodjanak a különböző horgászati helyzetekhez és célfajtákhoz. A leggyakoribb formája a gömb alakú fej, amely a vízben egy kis rángatózó mozgást végez, vonzza a ragadozó halak figyelmét és serkenti a támadásukat.

Az egyik fő előnye a jig fejeknek az, hogy a műcsali könnyen cserélhető rájuk. A horgászok választhatnak különböző típusú műcsalik közül, mint például a gumi csalik, szilikonok, farkasok vagy streamerek. Lehetővé teszik a gyors és egyszerű rögzítést és cserét.

Különösen hatékonyak a ragadozó halak, például a sügér, a csuka, a balin vagy a süllő horgászatához. A megfelelő méretű és súlyú jig fej kiválasztása fontos, hogy megfelelően vezethető legyen a vízben, és a kívánt mélységben tarthassuk a műcsalit. A különböző méretű és súlyú jig fejek lehetővé teszik a változatos dobástávolságokat és horgászati körülményekhez való alkalmazkodást.

A horgászwebshopunkban széles választékban találhatók jig fejek különböző márkáktól és típusoktól. Fontos megfelelően megválasztani a jig fejek méretét, súlyát és formáját a halak viselkedésének, a vízviszonyoknak és a horgászati célknak megfelelően.

Nagyszerű kiegészítők a horgászat során, amelyek lehetővé teszik a precíz és hatékony dobást, valamint a ragadozó halak vonzását és megfogását. Kísérletezzen különböző méretű és formájú jig fejekkel, hogy megtalálja a legjobb kombinációt az adott horgászati körülményekhez és a halak preferenciáihoz.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!