Drop shot

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

1–28 termék, összesen 60 db

Drop shot

A Drop Shot technika a horgászatban egy hatékony módszer, különösen a finomabb vagy türelmet igénylő halak, például a sügér vagy a süllő fogására. A Drop Shot rendszer egy speciális szerelék, amely lehetővé teszi, hogy a csalit kisebb távolságra, közvetlenül a fenékre helyezzük, miközben a horogat kisebb távolságra emeljük. Ez a technika kiválóan működik folyóvizeken és tókban és tengeri horgászat során egyaránt.

Szerelék alapvető elemei a speciális Drop Shot horog, a súlyzó, a vezetőzsinór és a főzsinór. A horogat a főzsinór végére kötjük, míg a súlyzót a főzsinórra erősítjük, az aljzathoz közelítve. A csali, leggyakrabban egy műcsali, a horog fölött rögzül, így egy természetes mozgást követve úszik a vízben.

Technika előnye, hogy lehetővé teszi a precíz vezetést és irányítást a csali felett, miközben a fenékre közelítünk. Ez lehetővé teszi a csali hosszabb ideig történő a vízben tartását, ami nagyobb esélyt ad a ragadozó halak megcsípésére. Technikával könnyen irányíthatjuk a csalit a különböző mélységekben és talajtípusokon. Így lehetőségünk van felderíteni a halak tartózkodási helyeit és reakcióit.

Technika sikeres alkalmazásához fontos a finomabb horgászfelszerelés és a finomabb vezetési technika. A horgászbot legyen könnyű és érzékeny, hogy észlelje a halak cípését, míg a főzsinór legyen elég vékony és erős ahhoz, hogy biztosítsa a precíz irányítást és a csali érzékelését.

Technika széles körben használt és népszerű a horgászok körében. A horgászwebshopunkban megtalálhatók a szükséges Drop Shot felszerelések, mint például a speciális horogok, súlyzók, vezetőzsinórok és egyéb kiegészítők. Kísérletezzen a különböző csali típusokkal és méretű horogokkal, hogy megtalálja az ideális kombinációt a sikeres Drop Shot horgászáshoz.