Gumihal

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog méret
-
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

1–28 termék, összesen 35 db

Gumihal

A gumihal egy népszerű és hatékony műcsali a horgászatban, amely számos halfaj, köztük a sügér, süllő, csuka és más ragadozó halak megfogására használható. A gumihalak kiválóan utánozzák a halak mozgását és megjelenését a vízben, ezáltal vonzóvá válnak a ragadozók számára.

A gumihalak gyártása során rugalmas, puha és tartós anyagokat használnak, amelyek természetes tapintást és mozgást biztosítanak a vízben. Elérhetők különböző méretben, alakban és színben, így lehetőség van a legmegfelelőbb gumihal kiválasztására a környezet és a célhalak alapján.

A gumihalakat általában jig fejjel vagy horgolóhoroggal használják. A jig fej a gumihal aljába van beágyazva, és segít abban, hogy a műcsali megfelelően süllyedjen a vízben és egyenletes mozgást végezzen. A horgolóhorog pedig a gumihal testébe van beleszúrva, hogy biztosítsa a megfelelő horogkapást a halaknak.

A gumihalak sokféle technikával horgászhatók, például lassú vagy gyors bevontatással, rázó mozgatással, vertikális horgászattal és dobással. Fontos a változatos és élethű mozgások kipróbálása a gumihalakkal, hogy megtaláljuk az adott napon a leginkább hatékony technikát.

A horgászwebshopokban széles választékban találhatók gumihalak különböző márkáktól és modellektől. Az egyes gumihalakhoz gyakran találhatók különféle kiegészítők, például póthorgok, jig fejek, horogvédők és tárolódobozok. Ez lehetővé teszi a horgászok számára, hogy testre szabják a gumihalakat a saját horgászati igényeikhez és a célhalak preferenciáihoz.

A gumihalak sokoldalúak és hatékonyak a horgászatban, és népszerű választás a ragadozóhal horgászatban. Kísérletezzen különböző méretű és színű gumihalakkal, valamint különböző technikákkal, hogy megtalálja az ideális kombinációt és növelje a sikeres fogás esélyét.