Twister

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Mind a(z) 14 találat megjelenítve

Twister

A twister egy műcsali, amelyet a horgászok különféle halfajok, például a sügér, süllő, csuka és más ragadozó halak megfogására használnak. Egy hosszúkás, farokkal rendelkező gumi csali, amely a vízben vibráló mozgást végez.

A twister műcsalikat különféle méretben és színben lehet kapni. Általában rugalmas és tartós gumi anyagból készülnek, amelyek élethű mozgást eredményeznek a vízben. A twister farokrésze hosszú és vékony, ami lehetővé teszi a lendületes és vibráló mozgást a vízben. Az alapvető formátum egyenes testtel és farokkal rendelkezik, de vannak olyan változatok is, amelyek különféle dudorokkal, bordákkal vagy recézett felülettel rendelkeznek, hogy további rezgéseket és vonzerőt biztosítsanak.

Általában különféle módszerekkel lehet horgászni. Az egyik leggyakoribb technika a dobás és bevontatás, amely során a twistert dobás után bevontatjuk a vízben. Ez lehetővé teszi, hogy a twister mozgása és vibrációja utánozza a zsákmányhalat, ami vonzóvá teszi a ragadozó halak számára.

Lehetőleg jig fejjel használják, ami segít a csalinak a vízfenék közelében tartásában. A jig fej súlya határozza meg, hogy mennyire mélyre süllyed a twister, és irányítja a csali mozgását. Bevontatásakor a horgászok gyakran változtatják a sebességet, a ritmust és a mozgásokat, hogy különböző hatásokat és reakciókat váltassanak ki a ragadozó halakból.

A horgászwebshopokban széles választékban találhatók twister műcsalik, különböző márkáktól és színektől. Választhatunk a saját preferenciáinknak megfelelő méretű és színű twisterek közül, és kísérletezhetünk a különböző technikákkal és horgászmódszerekkel. Emellett lehetőség van alkatrészek, például pótfarokok és jig fejek beszerzésére is, hogy testre szabhassuk a csalikat a saját horgászati igényeinkhez.

A twister műcsalik nagyszerű választás lehet a ragadozóhal horgászatban. Kísérletezzen különböző méretű, színű és mintázatú twisterekkel, és próbálja ki a különféle dobásokat, bevontatásokat és mozgásokat, hogy megtalálja az ideális kombinációt a sikeres fogásokhoz.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!